Att se hur många följare en sida har är enkelt. Så också att se statistik över dessa följare. Men hur ser man de faktiska personerna som gillar en sida? Vi har svaret!



Många är vi som är nyfikna på vilka det är som följer vårt företags sida på Facebook. Men att hitta detta är allt ifrån lätt. Visst, antalet följare är enkelt att se. Och om vi besöker vår statistiksida på Facebook (Insights) så ser vi var våra följare kommer ifrån, hur gamla de är osv. Men vilka personer är det då? Det svaret finner vi om vi besöker vår sidas Settings (inställningar).

Klicka på Settings (inställningar) uppe i högra hörnet när ni besöker er sida. Inne på Settings finner ni en hel del alternativ i vänsterpanelen. Scrolla ner tills ni kommer till Banned Users (Spärrade användare). Klicka på denna länk och ni kommer se alla användare som ni spärrat från er sida. Här klickar ni sedan på rullningslistan på toppen av Sidan där det står banned och väljer People Who Like This (Personer som gillar detta).



Badabing! Här ser ni nu alla personer som gillar er sida med namn och länk till deras profil.
Jag har inte kunnat lista ut om Facebook har någon begränsningar för många följare man faktiskt ser. De sidor som jag testat detta för har alla tusentals följare och jag har lyckats hitta alla dessa följare i denna listan.

Under Banned users kan ni också se vilka sidor som följer er sida samt användare som prenumererar på er sida. Mycket fiffigt!


Följa upp ert varumärkes närvaro, jämföra er med konkurrenter på Facebook, dela utveckling till kollegorna och ta del av insikter som leder till framgång

Börja med att prova Smampion kostnadsfritt i 28 dagar

Kom igång nu


Publicerad

Skribent
Carl Joel Määttä
Kundansvarig & Grundare
2015-03-18, 23:00

Dela gärna detta

Prenumerera på nyhetsbrevet

Missa inga nyheter! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och undersökningarna.



Kommentera denna artikel

Du har inte samtyckt till anvädning av pluginet för kommentarer, därför visas inget ytterligare här.


Om Smampion


Varje dag analyserar vi svenska företagssidor på Facebook, Instagram och Youtube. Resultatet av dessa analyser levereras via skräddarsydda rapporter med rekommendationer och statistik som hjälper våra kunder att skapa daglig framgång på sociala medier.



Vill ni veta mer?

Kontakta oss via e-post eller Facebook messenger. Ni kan komma igång snabbare och testa vår tjänst genom att påbörja skapa ett testkonto här.


     


Statistik och rapporter


Sedan 2016 har vi dagligen levererat analyser och statistik


399 miljoner
Inläggsanalyser

233 miljoner
Sidanalyser

19,700
Svenska sidor


Analyser av sociala medier och verktyg för plattformarna