Dagen till ära men detta är inget aprilskämt. Smampion blir Smampion AB. Vi har även implementerat ny funktionalitet och förbättringar i våra rapporter.

Carl Joel på Smampion AB

Smampion blir Smampion AB. Smampion har sedan länge tillbaka, flertalet gånger, blivit omnämnt som ett analysföretag. Smampion har i sig fram till nyligen varit en webbtjänst som tillhandahållits av IntenseQ. Fram tills nu är vi officiellt ett analysföretag med fokus på att utveckla innovativ, enkel och smart programvara för sociala medier.

”Det har varit en självklarhet från början att bilda ett eget bolag av Smampion när tiden blivit mogen och produkten i sig. Vi ser framåt på en spännande tid och att allt fler av Sveriges företag och organisationer som är aktiva ute i sociala nätverken blir allt mer mogna för att ta analys på fullt allvar. Vi hoppas på att fler följer våra kunders exempel, för att bli social media champions.” - detta säger Smampions grundare Carl Joel Määttä som även syns på bild ovan.

Vidare säger Carl Joel att ”Vi kommer fortsätta fokusera på produktutveckling tillsammans med våra kunder, inom analys och uppföljning på sociala medier och för plattformarna Facebook, Instagram, Twitter och Youtube. Vi tittar även efter partners för andra produkter och tjänster inom sociala medier samt andra intressanta människor som vill jobba tillsammans med oss. Finns det någon som vi inte har pratat med redan, vilket det gör, så får ni gärna höra av er till oss.” Utöver den fantastiska nyheten har vi även implementerat en förändring gällande inläggsstatistiken. Vi har introducerat en ny tabb ”Alla” som ger statistik och insikter för alla inlägg som sidan har publicerat under den valda perioden. Vi har även introducerat engagemangsgrad på inläggsnivå samt att vi kommer introducera ett nytt nyckeltal för den genomsnittliga engagemangsgraden för sidans publicerade inlägg.

Inläggsstatistik på Swedbanks Facebooksida

Inläggsstatistiken är endast tillgänglig för våra kunder som har ett konto. Ni kan skapa ett testkonto här och testa vår produkt kostnadsfritt under 7 dagar. Vi kontaktar er därefter när testperioden löpt ut.

Inom dom närmaste veckorna kommer vi även presentera ny intressant statistik, undersökningar och reflektioner över förändringar som gjorts på dom sociala plattformarna den senaste tiden här via vår nyhetskanal/blogg.


Följa upp ert varumärkes närvaro, jämföra er med konkurrenter på Sociala medier, dela utveckling till kollegorna och ta del av insikter som leder till framgång

Börja med att prova Smampion kostnadsfritt i 28 dagar

Kom igång nu


Publicerad

Skribent
Carl Joel Määttä
Kundansvarig & Grundare
2016-04-01, 15:15

Dela gärna detta

Prenumerera på nyhetsbrevet

Missa inga nyheter! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och undersökningarna.



Kommentera denna artikel

Du har inte samtyckt till anvädning av pluginet för kommentarer, därför visas inget ytterligare här.


Om Smampion


Varje dag analyserar vi över 10.000 svenska företagssidor på Facebook, Twitter, Instagram och Youtube. Resultatet av dessa analyser levereras via skräddarsydda rapporter med rekommendationer och statistik som hjälper våra kunder att skapa daglig framgång på sociala medier.


Vill ni veta mer?

Kontakta oss via e-post, Facebook eller Twitter.


     


Statistik och rapporter


278.4 miljoner
Sidanalyser

10,336
Facebooksidor

1,102
Youtubesidor


Analyser av sociala medier och verktyg för plattformarna


Produktlösningar och priser