Smampion lanserar Vanliga ord, en vy som visar en översiktsbild för de ord som förekommer mest i en sidas egna inlägg under den valda perioden. Se hur ni har kommunicerat den senaste månaden på er sida eller hur era branschkollegor kommunicerat, snabbt, enkelt och visuellt.Ovan ser ni ett exempel på hur detta kan se ut, Santa Maria Sverige på Instagram. Desto större ruta, desto fler gånger förekommer ordet. Det exakta antalet gånger får ni fram genom att markera en ruta.

Vilka är våra vanligaste nyckelord i kommunikationen till våra följare? Skapar vi den bild som vi själva har satt som mål? Vad säger våra branschkollegor och konkurrenter till deras följare? Detta är några vanliga frågor som både marknadsförare och kommunikatörer ställer sig.

Därför har vi på Smampion tagit fram en ny funktion, "Vanliga ord", där ni i denna vy hittar de vanligaste förekommande orden ni använder i era egna inlägg. Denna vy ger er en bild för vilka ord som tar störst plats i er kommunikation, upp till 25st ord. I analysen filtrerar vi även bort många av de vanliga stopporden för att ge er en mer tydlig översikt.

I en resultatsida finns även denna funktion. Upp till 50 vanligaste orden visas, baserat på alla inläggen som sidorna har gjort för den valda perioden. Intressant för att se hur alla sidor i ens organisation kommunicerar tillsammans, i det större varumärket.Vanliga ord, kommer att vara tillgänglig i rapporterna för sociala medierna, Facebook, Instagram och Twitter. Ni kan redan idag ta del av denna funktion.

Har ni något önskemål eller vill ni veta mer? Ta gärna då kontakt med oss!


Följa upp ert varumärkes närvaro, jämföra er med konkurrenter på Sociala medier, dela utveckling till kollegorna och ta del av insikter som leder till framgång

Börja med att prova Smampion kostnadsfritt i 28 dagar

Kom igång nu


Publicerad

Skribent
Carl Joel Määttä
Kundansvarig & Grundare
2017-03-13, 16:00

Dela gärna detta

Prenumerera på nyhetsbrevet

Missa inga nyheter! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och undersökningarna.Kommentera denna artikel

Du har inte samtyckt till anvädning av pluginet för kommentarer, därför visas inget ytterligare här.


Om Smampion


Varje dag analyserar vi över 10.000 svenska företagssidor på Facebook, Twitter, Instagram och Youtube. Resultatet av dessa analyser levereras via skräddarsydda rapporter med rekommendationer och statistik som hjälper våra kunder att skapa daglig framgång på sociala medier.


Vill ni veta mer?

Kontakta oss via e-post, Facebook eller Twitter.


     


Statistik och rapporter


278.4 miljoner
Sidanalyser

10,336
Facebooksidor

1,102
Youtubesidor


Analyser av sociala medier och verktyg för plattformarna


Produktlösningar och priser