Vi introducerar en ny typ av kompletterande rapport till mejlrapporterna samt möjligheten till att ladda ner denna på rapportsidorna för Facebook, Instagram, Twitter och Youtube. Den nya PDF-rapporten ska ge er ett enklare sätt att löpande dela med er av den sammanfattade närvaron och utvecklingen, internt inom organisationen, externt och på så sätt utan att behöva logga in i verktyget.

PDF-rapportering

Tanken med den nya kompletterande PDF-rapporten är att underlaget i den ska vara en enklare och sammanfattande rapport som innehåller det viktigaste för en Facebook-, Twitter-, Instagram- eller Youtubesidas närvaro och utveckling, som snabbt kan delas vidare till respektive ansvariga eller berörda personer för sociala nätverket. Men vid fördjupning i er närvaro och jämförelser så finns verktyget tillhanda och framför allt för de personer som arbetar aktivt med sociala medier och analyser.

Ni kan för vilken rapportsida som helst ladda ner en PDF-rapport och med möjligheten välja ett tidigare datum än dagens för de sidor som ni bevakar.

Mailrapporter

I era mejlrapporter ingår det alltid en kompletterande PDF-rapport men med möjlighet att kunna välja vilka delar som ska ingå. Detta för att göra rapporten mer "avskalad" eller inkluderande för en viss typ av mottagare.

PDF-rapportering

På rapportsidorna

På rapportsidorna finns det även samma möjlighet att ta fram en likadan rapport genom att "ladda ner en PDF-rapport". På samma sätt som för mejlrapporterna så kan ni välja vad som önskas att inkluderas i rapporten.

PDF-rapportering

En PDF-rapport sträcker sig över 28:a dagar, precis som en vanlig rapportsida gör. PDF-rapporten är inte tillgänglig för resultatsidor.

Det kommer att vara fritt fram för alla att testa denna funktionalitet, att ladda ner PDF-rapporter på de vanliga rapportsidorna, fram till första september.

PDF-rapporteringen är än så länge i en "beta-version" fram till första september då vi förhoppningsvis ska ha kunnat hitta de största eventuella bristerna. Om ni stöter på några brister, rapportera gärna då in då dessa till oss.


Följa upp ert varumärkes närvaro, jämföra er med konkurrenter på Sociala medier, dela utveckling till kollegorna och ta del av insikter som leder till framgång

Börja med att prova Smampion kostnadsfritt i 28 dagar

Kom igång nu


Publicerad

Skribent
Carl Joel Määttä
Kundansvarig & Grundare
2017-08-14, 13:53

Dela gärna detta

Prenumerera på nyhetsbrevet

Missa inga nyheter! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och undersökningarna.Kommentera denna artikel

Du har inte samtyckt till anvädning av pluginet för kommentarer, därför visas inget ytterligare här.


Om Smampion


Varje dag analyserar vi över 10.000 svenska företagssidor på Facebook, Twitter, Instagram och Youtube. Resultatet av dessa analyser levereras via skräddarsydda rapporter med rekommendationer och statistik som hjälper våra kunder att skapa daglig framgång på sociala medier.


Vill ni veta mer?

Kontakta oss via e-post, Facebook eller Twitter.


     


Statistik och rapporter


1,384
Twittersidor

25.2 miljoner
Instagraminlägg

243,267
Youtubevideor


Analyser av sociala medier och verktyg för plattformarna


Produktlösningar och priser