I en större uppdatering av analysverktyget gör vi det nu möjligt för er att enkelt välja en anpassad period för en rapport. Se statistik i er rapportsida för ett år, halvår, kvartal, 28 dagar, 7 dagar eller för en kampanj under er egen anpassade period. I och med denna nyhet, blir det betydligt enklare och kraftfullare för er att sammanställa er data med anpassade perioder.Det enda som krävs är att ni har skapat en sidbevakning för den sida som ni vill se historisk statistik för. Därefter klickar ni på "Välj anpassad period" och väljer de datum som är av intresse att se statistik för. Ni kan sedan även exportera en anpassad rapport till ett kalkylark.

På Facebookrapporterna finns även mer statistik att se för de publicerade inläggen. Filtrera, sortera och exportera den statistiken gällande inläggen. För de sidor som ni har behörighet att se djupare statistik för kan ni direkt se de topp 4 inlägg som vi valt att kalla för "Effektivt engagemang" och "Effektiva länkklick", som beräknas i förhållande till räckvidden för ett inlägg.

Enklare och snabbare genvägar

På rapportsidorna finns även nu ett enklare sätt att skapa uppföljningar för en sidas utveckling direkt på rapportsidan.

Vi har genomfört ett flertal förbättringar, utöver ovanstående, som vi hoppas med att er upplevelse och nytta av Smampions verktyg ska höjas.

Räckvidd inläggsstatistik sociala medier

De anpassade perioderna för rapporterna är i "Beta"-stadiet och oväntade händelser vid val av anpassade perioder ska rapporters till vår support. Har ni några förslag till förbättringar i vår produkt så hör gärna av er till oss då.
Följa upp ert varumärkes närvaro, jämföra er med konkurrenter på Sociala medier, dela utveckling till kollegorna och ta del av insikter som leder till framgång

Börja med att prova Smampion kostnadsfritt i 28 dagar

Kom igång nu


Publicerad

Skribent
Carl Joel Määttä
Kundansvarig & Grundare
2018-06-07, 11:00

Dela gärna detta

Prenumerera på nyhetsbrevet

Missa inga nyheter! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och undersökningarna.Kommentera denna artikel

Du har inte samtyckt till anvädning av pluginet för kommentarer, därför visas inget ytterligare här.


Gillar du detta? Dela då till dina kollegor och vänner

Om Smampion


Varje dag analyserar vi över 10.000 svenska företagssidor på Facebook, Twitter, Instagram och Youtube. Resultatet av dessa analyser levereras via skräddarsydda rapporter med rekommendationer och statistik som hjälper våra kunder att skapa daglig framgång på sociala medier.


Vill ni veta mer?

Kontakta oss via e-post, Facebook eller Twitter.


     


Statistik och rapporter


10,336
Facebooksidor

169.8 miljoner
Facebookinlägg

243,267
Youtubevideor


Analyser av sociala medier och verktyg för plattformarna


Produktlösningar och priser