Det finns så mycket kompetens och talang inom i Sverige - speciellt inom marknadsföring med fokus på sociala och digitala medier. Så i detta blogginlägget vill vi belysa en del av våra talanger och deras fantastiska bloggar. Detta är bloggar som du som företagare aktiv inom sociala medier inte bör missa.



LG Wallmark

I LGs blogg hittar man ofta intressant statistik om svenska företag och organisationer aktiva på sociala medier. Djupa analyser, intressanta siffror, benchmarking och sköna topplistor - detta är en blogg för dig som vill inspireras och få tips på hur ni kan förbättra ert företags närvaro på sociala medier.
Besök blogg

Gilla Kommunikation

Är ni intresserade av digital dialog och kommunikation så är Idas blogg definitivt en blogg som du ska ha koll på. Förutom insiktsfulla artiklar om digital kommunikation finner man också tips om nya verktyg och applikationer samt kampanjer av andra företag som kan inspirera.
Besök blogg

Pontus Staunstrup

Här finner vi mycket bra information om Content Marketing - vad det är, vilka risker som finns samt, myter samt tips & nyheter. Jag gillar också alla snabba länktips som bidrar till att man är "in-the-know" inom digital kommunikation, sociala medier och givetvis content marketing.
Besök blogg

Kreafon bloggen

Kreafon har gjort ett riktigt imponerande arbete med att kartlägga Sveriges kommuner på Facebook. Väldigt intressant läsning, inte bara för kommuner. Vi hittar också väldigt bra tips för både privatpersoner och företag på Instagram, LinkedIn och Twitter.
Besök blogg

Twintips blogg

En favoritblogg! Jag önskar bara att man kunde uppdatera med nya inlägg oftare. :)
Här hittar vi många intressanta vinklar inom marknadsföring i Sociala Medier och kanske speciellt Facebook. På sistone har vi kunnat läsa om hur man undviker att få sin Facebooksida kapad, huruvida man ska signera sina inlägg, hur man ska tänka angånde sin räckvidd på Facebook mm. Riktigt bra läsning!
Besök blogg

Internetstatistik

Inte direkt en blogg, men ändå en guldgruva för oss som älskar statistik. Här kan vi läsa om hur svenskarna använder internet och kanske mest intressant - sociala medier.
Besök sida

IDG - tagg Facebook

Inte heller en blogg men ändå en källa som är intressant för oss aktiva inom sociala medier. Här hittar vi nyheter om nya tjänster, nya funktioner och nya tips från kunniga skribenter.
Besök sida

Facebookskolan

Med fokus på Facebook hittar vi så gott som alla nyheter som berör världens största sociala plattform - både för privatpersoner och företag. Vill du ha koll på det senaste på Facebook så är detta bloggen för dig.
Besök blogg

Doktor Spinn

En blogg på engelska men fylld med otroligt intressant läsning. Tips om hur man hanterar internettroll, hur man ska arbeta med storytelling, hur man skapar sociala medier strategier mm - Jerrys blogg är ett måste för dig som arbetar med digital marknadsföring.
Besök blogg

Joakim Arhammar

Med humor och väldigt unikt innehåll är Joakims blogg ett måste för den som vill förbättra sin digitala närvaro. Lär dig hur du skriver bättre rubriker, hur du lyfter fram dina medarbetare och allt om emojis och dess historik samt mycket mer!
Besök blogg

Har vi missat några bloggar? Tipsa gärna i kommentarsfältet nedan!


Följa upp ert varumärkes närvaro, jämföra er med konkurrenter på Sociala medier, dela utveckling till kollegorna och ta del av insikter som leder till framgång

Börja med att prova Smampion kostnadsfritt i 28 dagar

Kom igång nu


Publicerad

Skribent
Carl Joel Määttä
Kundansvarig & Grundare
2015-03-15, 13:35

Dela gärna detta

Prenumerera på nyhetsbrevet

Missa inga nyheter! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och undersökningarna.



Kommentera denna artikel

Du har inte samtyckt till anvädning av pluginet för kommentarer, därför visas inget ytterligare här.


Om Smampion


Varje dag analyserar vi svenska företagssidor på Facebook, Instagram och Youtube. Resultatet av dessa analyser levereras via skräddarsydda rapporter med rekommendationer och statistik som hjälper våra kunder att skapa daglig framgång på sociala medier.



Vill ni veta mer?

Kontakta oss via e-post eller Facebook messenger. Ni kan komma igång snabbare och testa vår tjänst genom att påbörja skapa ett testkonto här.


     


Statistik och rapporter


Sedan 2016 har vi dagligen levererat analyser och statistik


392 miljoner
Inläggsanalyser

230 miljoner
Sidanalyser

19,700
Svenska sidor


Analyser av sociala medier och verktyg för plattformarna