Idag släpper vi en rad nya funktioner på Smampion och den mest spännande funktionen är att vi nu erbjuder analyser av över 900 svenska företag på Youtube.Youtube är en spännande marknadsföringskanal för många svenska företag och med ett ständigt ökande antal användare (över en miljard användare och med en tillväxt på 40% under de senaste två åren) har Youtube stärkt sin position på marknaden som världens största social kanal för videoklipp.
Därför har vi under en tid indexerat över 900 svenska företag på Youtube och analyserat deras närvaro. I analysen ingår intressanta mätvärden som antalet följare, antal visningar, engagemang per video, interaktioner, videos per dag och mycket mer.Ni kan enkelt hitta er youtube-sida via sökfunktionen på vår webbsida (om ni inte hittar er sida kan ni enkelt lägga till den) och ni kan precis som med andra rapportsidor bevaka sidans resultat, skapa mailrapporter, lägga till rapporten i era resultatsidor och mycket mer.

Tanken bakom våra nya Youtube-rapporter är att ni som företag ska bättre förstå och förbättra ert resultat Youtube samt hämta inspiration från liknande företag.
På tal om inspiration. Enligt vår topplista så gör bland annat Fritidsresor, Telenor Sverige och IFK Göteborg väldigt bra ifrån sig på Youtube. Här finns inspiration att hämta! :)

Andra uppdateringar

Förutom analys av Youtube-sidor lanserar vi idag också exportering av rapporter till Excel för samtliga sociala nätverk. Har du en sida som du analyserar på Facebook, Twitter, Instagram eller Youtube kan du nu snabbt och enkelt ladda ner all data i till Excel-rapport. För att ladda ner en Excel rapport besöker du en rapportsida av intresse och klickar på knappen ‘Ladda ner rapport’ som finns tillgänglig för alla våra kunder längst ner på rapportsidan.Våra kunder får också tillgång till Smampion Premium. En kostnadsfri tilläggstjänst som ger er mer djupgående statistik över Facebooksidorna som ni hanterar och bevakar. I denna statistik finner ni bland annat räckvidd (organisk, viral & betald), viralitet, negativ feedback och mycket mer. För att aktivera Smampion Premium besöker ni era inställningar för kontot. Smampion premium kommer att vidareutvecklas för att Facebookrapporterna ska bli mer kompletta.

Våra kunder som har en expertlösning kommer även kunna lägga till fler användare till sitt konto med flera inlogg istället för ett delat.

För er som ännu inte blivit kunder till oss så har vi förtydligat vårt erbjudande med en jämförelse över våra paketlösningar vi erbjuder på produktsidan. Kontakta oss för mer information eller för frågor.

Det är våra kunders feedback som bidragit till många av våra nya funktioner så som alltid så tackar vi för ert engagemang! Är det någon funktion som ni saknar? Hör gärna av er till oss i sådana fall.


Följa upp ert varumärkes närvaro, jämföra er med konkurrenter på Youtube, dela utveckling till kollegorna och ta del av insikter som leder till framgång

Börja med att prova Smampion kostnadsfritt i 28 dagar

Kom igång nu


Publicerad

Skribent
Carl Joel Määttä
Kundansvarig & Grundare
2016-03-01, 14:44

Dela gärna detta

Prenumerera på nyhetsbrevet

Missa inga nyheter! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och undersökningarna.Kommentera denna artikel

Du har inte samtyckt till anvädning av pluginet för kommentarer, därför visas inget ytterligare här.


Liknande inlägg

Inga liknande inlägg hittades.

Följ oss på Facebook

Smampion

Följ oss på Twitter

Smampion

Om Smampion


Varje dag analyserar vi svenska företagssidor på Facebook, Instagram och Youtube. Resultatet av dessa analyser levereras via skräddarsydda rapporter med rekommendationer och statistik som hjälper våra kunder att skapa daglig framgång på sociala medier.Vill ni veta mer?

Kontakta oss via e-post eller Facebook messenger. Ni kan komma igång snabbare och testa vår tjänst genom att påbörja skapa ett testkonto här.


     


Statistik och rapporter


Sedan 2016 har vi dagligen levererat analyser och statistik


396 miljoner
Inläggsanalyser

231 miljoner
Sidanalyser

19,700
Svenska sidor


Analyser av sociala medier och verktyg för plattformarna