Idag lanseras Smampion, tjänsten som ska hjälpa ert företag med att nå rätt användare och kunder via Sociala Medier.



Alla vet vi att Sociala Medier är stort i Sverige. 6.5 miljoner svenskar finns på Facebook, Twitter har lockat till sig 1.8 miljoner användare, Instagram stoltserar med 2.7 miljoner användare och varje dag loggar 4.5 miljoner svenskar in på något av dessa sociala nätverk. Att ställa frågan varför ens företag behöver finnas på sociala medier är inte längre nödvändigt. Nu behöver vi istället ställa frågan hur får vi får ut bäst resultat av vår närvaro. Och här kommer vi in i bilden.

Vår vision är att förse ert företag med information och skräddarsydda rekommendationer som kommer förbättra ert företags närvaro på Facebook, Twitter och/eller Instagram. Genom att varje dag analysera tiotusentals Sidor, inlägg och nyheter skapade av svenska företag på Sociala Medier vet vi vad som fungerar just nu och vi är säkra på att våra rekommendationer och verktyg kommer hjälpa er med att nå fler (och få fler) kunder via sociala medier.

Vi älskar statistik

Genom att med smarta algoritmer analysera vad som fungerar just nu för olika sorters företag på olika sociala nätverk kan vi med säkerhet säga att företag bör fokusera på att publicera videos på Instagram, ställa fler frågor i sina inlägg på Facebook, använda sig av fler hashtags på Twitter osv - för vi har statistiken som bevisar detta.
Och detta är bara toppen av isberget.

Våra tjänster

Vår tjänst befinner sig just nu i Beta stadiet. Vår vision är att under de kommande veckorna samla in mer information för att förbättra våra rekommendationer, få in åsikter från våra användare och att bygga ut vår statistik. Därför är det just nu helt gratis att signa upp och bli medlem. Allt du behöver göra är att välja vilken Sida du vill prenumerera på (du kan enkelt lägga till ert företagssida om den inte finns i vår statistik) och ange den eposten du vill ha rapporten skickad till. Mycket enklare än så blir det inte.

Och förutom våra skräddarsydda rekommendationer erbjuder vi utbildningar inom Facebook, Twitter, Instagram samt inom diverse Sociala Medier strategier. Vi har i tidigare yrken utbildat hundratals företag inom sociala medier och vi är säkra på att våra utbildningar (och konsulttjänster) kommer hjälpa er att - via ökat engagemang, gladare följare, högre räckvidd, fler klick mm - nå framgång via Sociala Medier.

Er satsning inom Sociala Medier är viktig och vi vill hjälpa er att lyckas.
Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er? Tag kontakt med oss!


Följa upp ert varumärkes närvaro, jämföra er med konkurrenter på Sociala medier, dela utveckling till kollegorna och ta del av insikter som leder till framgång

Börja med att prova Smampion kostnadsfritt i 28 dagar

Kom igång nu


Publicerad

Skribent
Carl Joel Määttä
Kundansvarig & Grundare
2015-02-21, 04:54

Dela gärna detta

Prenumerera på nyhetsbrevet

Missa inga nyheter! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och undersökningarna.



Kommentera denna artikel

Du har inte samtyckt till anvädning av pluginet för kommentarer, därför visas inget ytterligare här.


Om Smampion


Varje dag analyserar vi svenska företagssidor på Facebook, Instagram och Youtube. Resultatet av dessa analyser levereras via skräddarsydda rapporter med rekommendationer och statistik som hjälper våra kunder att skapa daglig framgång på sociala medier.



Vill ni veta mer?

Kontakta oss via e-post eller Facebook messenger. Ni kan komma igång snabbare och testa vår tjänst genom att påbörja skapa ett testkonto här.


     


Statistik och rapporter


Sedan 2016 har vi dagligen levererat analyser och statistik


392 miljoner
Inläggsanalyser

229 miljoner
Sidanalyser

19,700
Svenska sidor


Analyser av sociala medier och verktyg för plattformarna