Desto fler som delar innehållet på er webbsida, desto fler användare och potentiella kunder når ni. Men hur många är det som delar era länkar? Och vilka är era mest delade länkar? Med Sociala delningar, vårt nya kostnadsfria verktyg, får ni svaren.På vår blogg (och flera andra bloggar) kan man se gilla/dela knappar från Facebook, Twitter, Google+ osv. Dessa knappar kallas för sociala plugin och inte bara ger de användare möjligheten att dela ett blogginlägg på sociala plattformar, de berättar också hur många det är som delat sidan på Facebook, Twitter osv. Denna data är viktig då man med den kan lista ut vilka av sina blogginlägg/produktsidor osv som är de mest populära / virala. Man kan också se var ens publik finns, om man har flest delningar på Facebook osv.
Så dels är det intressant att mäta ens ägda webbsidor men det kan också vara av intresse att mäta ens konkurrenters webbsidor/blogginlägg/produktsidor osv för att få reda på vilka som är deras mest delade sidor.

Så för att ni snabbt och enkelt ska få reda på hur många som delat en webbsida på sociala medier (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ och Pinterest) så har vi skapat ett nytt verktyg, Sociala delningar.

Verktyget är gratis och fritt fram att använda för alla. Ni kan söka efter hur många som delat ert senaste blogginlägg, er startsida, era mest besökta produktsidor, era konkurrenters blogginlägg osv.
När ni vet vilka länkar som är de mest populära och virala så kan ni ta lärdom av dessa länkar och optimera era framtida länkar vilket kommer leda till fler besökare till er webbsida.

Sociala delningar är vår senaste produkt. Bland andra kostnadsfria produkter hittar ni våra rapporter, inläggstipset samt all vår statistik. Mycket nöje!


Följa upp ert varumärkes närvaro, jämföra er med konkurrenter på Sociala medier, dela utveckling till kollegorna och ta del av insikter som leder till framgång

Börja med att prova Smampion kostnadsfritt i 28 dagar

Kom igång nu


Publicerad

Skribent
Carl Joel Määttä
Kundansvarig & Grundare
2015-05-04, 07:15

Dela gärna detta

Prenumerera på nyhetsbrevet

Missa inga nyheter! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och undersökningarna.Kommentera denna artikel

Du har inte samtyckt till anvädning av pluginet för kommentarer, därför visas inget ytterligare här.


Om Smampion


Varje dag analyserar vi över 10.000 svenska företagssidor på Facebook, Twitter, Instagram och Youtube. Resultatet av dessa analyser levereras via skräddarsydda rapporter med rekommendationer och statistik som hjälper våra kunder att skapa daglig framgång på sociala medier.


Vill ni veta mer?

Kontakta oss via e-post, Facebook eller Twitter.


     


Statistik och rapporter


3,158
Instagramsidor

169.8 miljoner
Facebookinlägg

1,384
Twittersidor


Analyser av sociala medier och verktyg för plattformarna


Produktlösningar och priser