Att hela tiden vara uppdaterad på vad som händer på sitt företags Facebooksida kan nästan vara ett heltidsjobb. Med vår nya funktionalitet, Notiser, ser vi till att ni varje dag tar del av de allra viktigaste händelserna för er sida.Frågor så som: "Blev vårt senaste inlägg viralt?", "Har någon nämnt oss på Facebook?", "Har vi missat att svara på någons inlägg?", "Tappar vi följare?" eller ”Ökar vi i följare?", är några vanligt förekommande.

Att bevaka allt som händer på sitt företagssida är tidskrävande och tyvärr informerar oss inte Facebook om alla intressanta händelser. Därför har vi på Smampion tagit fram en ny funktion, Notiser, som varje dag finner de mest intressanta händelserna för alla Facebooksidor som vi har i vårt index.

Vad är en intressant händelse då? I ett riktigt exempel från Apollo Sverige kan vi se att notiser skapats när de har fått ovanligt många nya följare, när de blivit omnämnda i ett inlägg som blivit viralt, när de själva postat ett inlägg som blivit viralt, när de avsevärt förbättrat sin poäng och när användare fått vänta för länge på svar.

Detta är bara ett axplock av alla de notiser som vi kommer att förse våra kunder och givetvis kommer notiserna ta hänsyn till en Facebooksidas prestation. För en del företag är det viktigt att veta när en användare har publicerat ett eget inlägg på deras sida och för ett annat större företag är det mer viktigt att veta när någon har nämnt de i ett viralt inlägg. Allt detta tas det hänsyn till när vi räknar ut vilka notiser vi ska leverera till ert företag.

Från och med idag är Notiser tillgängliga på alla våra rapportsidor för Facebooksidor. Ni hittar notiserna i den vänstra kolumnen. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att se hur vi kan optimera notiserna så att de passar deras önskemål. Har ni något önskemål eller vill ni veta mer? Ta gärna då kontakt med oss!


Följa upp ert varumärkes närvaro, jämföra er med konkurrenter på Sociala medier, dela utveckling till kollegorna och ta del av insikter som leder till framgång

Börja med att prova Smampion kostnadsfritt i 28 dagar

Kom igång nu


Publicerad

Skribent
Carl Joel Määttä
Kundansvarig & Grundare
2016-11-03, 10:05

Dela gärna detta

Prenumerera på nyhetsbrevet

Missa inga nyheter! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och undersökningarna.Kommentera denna artikel

Du har inte samtyckt till anvädning av pluginet för kommentarer, därför visas inget ytterligare här.


Om Smampion


Varje dag analyserar vi över 10.000 svenska företagssidor på Facebook, Twitter, Instagram och Youtube. Resultatet av dessa analyser levereras via skräddarsydda rapporter med rekommendationer och statistik som hjälper våra kunder att skapa daglig framgång på sociala medier.


Vill ni veta mer?

Kontakta oss via e-post, Facebook eller Twitter.


     


Statistik och rapporter


10,336
Facebooksidor

345.2 miljoner
Tweets

3,158
Instagramsidor


Analyser av sociala medier och verktyg för plattformarna


Produktlösningar och priser